HET MEISJE VAN YDE

"Een eer om met acteur Peter Tuinman te spelen"

"Wat heb ik veel mogen leren"

Een overweldigende ervaring waar ik de titelrol mocht vertolken in de locatievoorstelling ‘Het Meisje van Yde’ in Yde. Tijdens de repetities ontwikkelde ik het personage ‘Ietje’. Een meisje van voor de jaartelling dat eindigde als het beroemde veenlijk ‘Het Meisje van Yde’.

Tijdens dit avontuur heb ik onwijs veel mogen leren. Met name van Peter Tuinman, een acteur die al jaren in het vak zit. De voorstelling hebben we maar liefst voor 10 uitverkochte tribunes (± 400 man) mogen spelen.

Gedurende de repetitie en voorstelling periode maakte ik voor de voorstelling meerdere vlogs.

Titel: Het Meisje van Yde
Rol: Titelrol
Regie: Karin Noeken
Producent: Hans Langhout
Schrijver: Just Vink

Fragment Uitzending ‘Tijd voor Max’ NED 1
Opname: 2 mei 2018

Compilatie rol ‘Meisje van Yde’
Opname: mei 2018

Titellied ‘Ik wil leven’
Opname: mei 2018